Gyűjtőfuvarozás, gyűjtőszállítmányozás

Gyűjtőfuvarozás, gyűjtőszállítmányozás


Gyűjtőfuvarozás, gyűjtőszállítmányozás Gyűjtőárú szállítmányozást (gyűjtőszállítás, gyűjtőfuvarozás) is kínálunk ügyfeleinknek.

Gyűjtőfuvarozást export és import irányban is szervezünk, Magyarország és az EU tagállamok között.

A gyűjtőfuvarozás a közúti szállítmányozás egyik leggazdaságosabb módja. A gyűjtőfuvarozás előre rögzített menetrend és fuvar tarifa alapján végzett nemzetközi árufuvarozás, adott pontok (országok, városok) között, gyűjtőraktártól gyűjtőraktárig.

A gyűjtőfuvarozás megfelelő választás:
  • ha részrakományt szállítására van szüksége,
  • amennyiben rugalmas a gyűjtő szállítás időpontja,
  • mert gyors és költséghatékony megoldás.

Részrakományt vagy néhány raklapnyi árut szeretne szállíttatni? Kérje ajánlatunkat!

Tanácsadással, konzultációval is állunk ügyfeleink rendelkezésére.


Olaszország szállítmányozás

Gyűjtőszállítás - OLASZORSZÁG

Klasszikus értelemben vett gyűjtőárú szállítmányozást (gyűjtő szállítás, gyűjtő fuvarozás) a Continental Cargo Kft. már több mint 25 éve végez Olaszország és Magyarország között. Itáliai gyűjtőpontról (Milánó) hetente akár több alkalommal szervezünk szállítást budapesti központunkba.

Járataink lehetőséget biztosítanak kisebb és nagyobb küldemények ütemezett szállítására, melyek közt gépipari termékek (különösen autóipari beszállítók), tartós fogyasztási cikkek, műanyagok és élelmiszerek is rendre megtalálhatók.

Szállítmányozási ajánlatkérés


Gyűjtőszállítás - SPANYOLORSZÁG

Spanyolország, Portugália szállítmányozás A Continental Cargo Kft. egyike a legelső magyar szállítmányozóknak akik közúti gyűjtőforgalmat bonyolítanak le heti rendszerességgel a két ország között.

Gyűjtőpontjaink a spanyol gazdasági élet központjában Barcelonában és Valenciában található. Spanyolországi partnerünk raktárai és budapesti gyűjtőpontunk korszerű rakodógépekkel és hozzáértő szakember gárdával üzemel a minél magasabb szintű kiszolgálás érdekében az ISO Minőségirányítási rendszer előírásait szem előtt tartva.

Szállítmányozási ajánlatkérés


Gyűjtőszállítás - PORTUGÁLIA

Partnereink növekvő igényeinek eleget téve rendszeres gyűjtőszállítást indítottunk be az elmúlt években Portugália és Magyarország között (gyűjtő szállítás, gyűjtő fuvarozás).

Az áruszállítást kétféleképpen bonyolítjuk le: vagy barcelonai gyűjtőpontunkon keresztül, vagy közvetlen fuvarozással átrakás nélkül figyelembevéve Megbizóink elsődleges érdekeit.

Szállítmányozási ajánlatkérésA gyűjtőfuvarozás megszervezése egy egyedi árajánlattal kezdődik.
Az ár elfogadását követően munkatársunk kapcsolatba lép önnel a felvétel/lerakás helyével és a tervezett időponttal kapcsolatban.
Tervbe vesszük a gyűjtőrakományt az adott útvonalon közlekedő járműre, a részletekről tájékoztatjuk a megrendelőt (várható indulás, lerakás). A rakomány raktározása, elszállítása egyedi egyeztetés alapján történik.