Gyűjtőszállítás, gyűjtőfuvarozás

Gyűjtőfuvarozás, gyűjtőszállítás, gyűjtő szállítás, gyűjtő szállítmányozás


szállítmányozás  English Version  Deutsch

Gyűjtőfuvarozás - gyűjtőszállítás

Gyűjtőszállítás, gyűjtőfuvarozás


OLASZORSZÁG

Klasszikus értelemben vett gyűjtőárú szállítmányozást (gyűjtő szállítás, gyűjtő fuvarozás) a Continental Cargo Kft. már több mint 10 éve végez Olaszország és Magyarország között. Két itáliai gyűjtőpontról (Milánó és Verona) hetente akár több alkalommal szervezünk szállítást budapesti központunkba.

Járataink lehetőséget biztosítanak kisebb és nagyobb küldemények ütemezett szállítására, melyek közt gépipari termékek (különösen autóipari beszállítók), tartós fogyasztási cikkek, műanyagok és élelmiszerek is rendre megtalálhatók.
Online szállítmányozási ajánlatkérés

SPANYOLORSZÁG

A Continental Cargo Kft. egyike a legelső magyar szállítmányozóknak akik közúti gyűjtőforgalmat bonyolítanak le heti rendszerességgel a két ország között.

Gyűjtőpontjaink a spanyol gazdasági élet központjában Barcelonában és Valenciában található. Spanyolországi partnerünk raktárai és budapesti gyűjtőpontunk korszerű rakodógépekkel és hozzáértő szakember gárdával üzemel a minél magasabb szintű kiszolgálás érdekében az ISO Minőségirányítási rendszer előírásait szem előtt tartva.
Online szállítmányozási ajánlatkérés


PORTUGÁLIA

Partnereink növekvő igényeinek eleget téve rendszeres gyűjtőszállítást indítottunk be az elmúlt években Portugália és Magyarország között (gyűjtő szállítás, gyűjtő fuvarozás).

Az áruszállítást kétféleképpen bonyolítjuk le: vagy barcelonai gyűjtőpontunkon keresztül, vagy közvetlen fuvarozással átrakás nélkül figyelembevéve Megbizóink elsődleges érdekeit.
Online szállítmányozási ajánlatkérés

NAGY BRITANNIA / ANGLIA

Cégünk legújabb szolgáltatásaként indítottuk rendszeres gyűjtőjáratainkat Nagy-Britannia és Magyarország között.

Így Nagy-Britannia országai - főként Anglia, ám ügyfeleink igényeinek megfelelően Skócia, Észak-Írország, Wales sőt Írórszág - és budapesti központunk között heti több alkalommal van lehetőség szállítmányok indítására ill. fogadására.

Fő gyűjtőpontjaink:
  • Birmingham
  • Manchester
  • London

A fentieken túl természetesen Nagy-Britannia összes városából/városába van lehetőségünk küldeményeik felvételére/szállítására (háztól-házig).
Online szállítmányozási ajánlatkérés
Olaszország szállítmányozás

Spanyolország, Portugália szállítmányozás
NAGY BRITANNIA / ANGLIA szállítmányozás